הנחיות משרד הבריאות לטיפול בבשר באטליז ובמחלקת אטליז במרכול

נשאלנו מהן דרישות משרד הבריאות לניהול עסק של אטליז או ניהול מחלקת בשר בתוך מרכול/סופר מרקט.
באפריל 2016 פרסם משרד הבריאות הנחיות בנוגע לתנאים התברואיים הנדרשים לשם קבלת אישור המשרד לניהול עסק של אטליז או מחלקת בשר בתוך מרכולים. (חוזר מספר 5/2016)
הנחיות אלו מתייחסות בין היתר לאטליז המוכר בשר ארוז מראש בלבד, טחינת בשר, פירוק, חיתוך ופריסה כשירות ללקוח לנגד עיניו ולפי בקשתו ושלא לנגד עיני הלקוח, ייצור בשר ועוף בגריל ומכירה במקום במסגרת רישיון יצרן.

מצורף קישור להנחיות משרד הבריאות האמורות –הנחיות לטיפול וייצור למכירה במקום, של בשר ובשר בעלי כנף, באטליזים או מחלקות אטליז במרכולים ( פריטים 4.7 ג-ד, 4.4ב-ה לצו רישוי עסקים)

לקבלת עדכונים דרך קבוצת הפייסבוק: הקבוצה ‏רישוי עסקים חוק, הלכה ומעשה‏
ליצירת קשר: info@buslic.co.il
כל האמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי וכל המידע המצוי באתר משמש כמידע כללי בלבד. אין בדברים האמורים בכדי להחליף מידע הניתן על ידי עו"ד, ועל הקורא לפנות ולהתייעץ עם עו"ד העוסק בתחום בטרם נקיטת כל פעולה משפטית כזו או אחרת. כל המסתמך על האמור לעיל בכל דרך שהיא, עושה זאת על אחריותו בלבד והאחריות לכל תוצאה ישירה או עקיפה, בשל הסתמכות על האמור, תחול על המשתמש בלבד.
שושי יוסקוביץ' ,עו"ד
Buslic Site © Shoshi Joskowicz