הגדרת הפריט– הכנת מזון למכירתו לצריכה מחוץ למקון הכנתו, לרבות משלוח מזון ולמעט הסעדה כמשמעותה בסעיף 4.6ה.
גורמים מאשרים– תכנון ובניה, משרד הבריאות, כיבוי אש (תצהיר לעסק ששטחו הבנוי עד 500 מ"ר).
נגישות-
עד 100 מ"ר- תצהיר
100-300 מ"ר- נדרשת חוו"ד מורשה נגישות שירות
מעל 300 מ"ר- נדרשת חוו"ד מורשה נגישות שירות ומתו"ס
תוכניות שיצורפו לבקשה לרישיון– מפה מצבית ותוכנית עסק.
מסלול רישוי– מזורז ב
תקופת הרישיון– 10 שנים.
פורסם מפרט אחיד– מפרט אחיד פריט 4.2ג
להכנת צ'ק ליסט אישי להוצאת רישיון- צ'ק ליסט 4.2ג
מאמרים-
עסק של משלוח מזון
מכירת מזון מוכן מראש בחנות
משרד הבריאות הגדרת גבולת גזרה בין 4.2ג לבין 4.6ה