הכנת מזון למכירה לצריכה מחוץ למקום ההכנה לרבות משלוח מזון- פריט 4.2ג

הגדרת הפריט הכנת מזון למכירתו לצריכה מחוץ למקון הכנתו, לרבות משלוח מזון ולמעט הסעדה כמשמעותה בסעיף 4.6ה.
גורמים מאשרים– תכנון ובניה, משרד הבריאות, כיבוי אש  (תצהיר לעסק ששטחו הבנוי עד 500 מ"ר).
נגישות- 
עד 100 מ"ר- תצהיר
100-300 מ"ר- נדרשת חוו"ד מורשה נגישות שירות
מעל 300 מ"ר- נדרשת חוו"ד מורשה נגישות שירות ומתו"ס
תוכניות שיצורפו לבקשה לרישיון– מפה מצבית ותוכנית עסק.
מסלול רישוימזורז ב
תקופת הרישיון– 10 שנים.
פורסם מפרט אחיד–  מפרט אחיד פריט 4.2ג
להכנת צ'ק ליסט אישי להוצאת רישיון- צ'ק ליסט 4.2ג

מאמרים-
 עסק של משלוח מזון 
מכירת מזון מוכן מראש בחנות
משרד הבריאות הגדרת גבולת גזרה בין 4.2ג לבין 4.6ה

לקבלת עדכונים דרך קבוצת הפייסבוק: הקבוצה ‏רישוי עסקים חוק, הלכה ומעשה‏
ליצירת קשר: info@buslic.co.il
כל האמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי וכל המידע המצוי באתר משמש כמידע כללי בלבד. אין בדברים האמורים בכדי להחליף מידע הניתן על ידי עו"ד, ועל הקורא לפנות ולהתייעץ עם עו"ד העוסק בתחום בטרם נקיטת כל פעולה משפטית כזו או אחרת. כל המסתמך על האמור לעיל בכל דרך שהיא, עושה זאת על אחריותו בלבד והאחריות לכל תוצאה ישירה או עקיפה, בשל הסתמכות על האמור, תחול על המשתמש בלבד.
שושי יוסקוביץ' ,עו"ד
Buslic Site © Shoshi Joskowicz