קייטרינג   (הסעדה)- פריט 4.6ה

הגדרה בצו:  "הסעדה" (Catering) – מקום להכנת מזון לצורך הספקתו לצריכה מחוץ למקום הכנתו ולמעט מפעל לייצור מזון ארוז מראש לשיווק לצרכן.
גורמים מאשרים: תכנון ובניה, כיבוי אש (תצהיר לעסק ששטחו הבנוי עד 500 מ"ר), משרד הבריאות
נגישות- נדרשת חוו"ד מורשה נגישות שירות.
תוכניות שיש לצרף לבקשה לרישיון– תרשים סביבה, מפה מצבית, תוכנית עסק.
מסלול רישוי רגיל
תוקף הרישיון: 10 שנים ( עד ליום 13.6.22 היה 5 )
מפרט אחיד- לא פורסם מפרט אחיד.
להכנת צ'ק ליסט אישי להוצאת רישיון- צ'ק ליסט אישי 4.6ה

מאמרים:
מהי "הסעדה (קייטרינג)- פריטים 4.6ה, 4.2ג
קייטרינג באירוע חברתי סגור בשטח פתוח

ראה גם- משרד הבריאות הגדרת גבולות גזרה בין 4.2ג לבין 4.6ה

לקבלת עדכונים דרך קבוצת הפייסבוק: הקבוצה ‏רישוי עסקים חוק, הלכה ומעשה‏
ליצירת קשר: info@buslic.co.il
כל האמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי וכל המידע המצוי באתר משמש כמידע כללי בלבד. אין בדברים האמורים בכדי להחליף מידע הניתן על ידי עו"ד, ועל הקורא לפנות ולהתייעץ עם עו"ד העוסק בתחום בטרם נקיטת כל פעולה משפטית כזו או אחרת. כל המסתמך על האמור לעיל בכל דרך שהיא, עושה זאת על אחריותו בלבד והאחריות לכל תוצאה ישירה או עקיפה, בשל הסתמכות על האמור, תחול על המשתמש בלבד.
שושי יוסקוביץ' ,עו"ד
Buslic Site © Shoshi Joskowicz