הגדרה בצו: "הסעדה" (Catering) – מקום להכנת מזון לצורך הספקתו לצריכה מחוץ למקום הכנתו ולמעט מפעל לייצור מזון ארוז מראש לשיווק לצרכן.
גורמים מאשרים: תכנון ובניה, כיבוי אש (תצהיר לעסק ששטחו הבנוי עד 500 מ"ר), משרד הבריאות
נגישות- נדרשת חוו"ד מורשה נגישות שירות.
תוכניות שיש לצרף לבקשה לרישיון– תרשים סביבה, מפה מצבית, תוכנית עסק.
מסלול רישוי– רגיל
תוקף הרישיון: 10 שנים ( עד ליום 13.6.22 היה 5 )
מפרט אחיד- לא פורסם מפרט אחיד.
להכנת צ'ק ליסט אישי להוצאת רישיון- צ'ק ליסט אישי 4.6ה
מאמרים:
מהי "הסעדה (קייטרינג)- פריטים 4.6ה, 4.2ג
קייטרינג באירוע חברתי סגור בשטח פתוח
ראה גם- משרד הבריאות הגדרת גבולות גזרה בין 4.2ג לבין 4.6ה