אטליז – פריט 4.7ג

הגדרה בצו: אטליז- מכירת בשר, עופות או דגים שאינם קפואים.
גורמים מאשרים: תכנון ובניה, כיבוי אש (לא נדרש אישור לשטח של עד 300 מ"ר, מעל 300 מ"ר, – תצהיר)),  משרד הבריאות.
נגישות-
עד 100 מ"ר- תצהיר
100-300 מ"ר נדרשת חוו"ד מורשה נגישות שירות.
מעל 300 מ"ר- נדרשת חוו"ד מורשה נגישות שירות ומתו"ס.
תוכניות שיש לצרף לבקשה לרישיון- מפה מצבית ותוכנית עסק.
מסלול רישוי-  רגיל
תקופת הרישיון: 5 שנים (עד ליום 13.6.22 היה שנה)
פורסם מפרט אחידמפרט אחיד 4.7ג
להכנת צ'ק ליסט אישי להוצאת רישיון – צ'ק ליסט אישי 4.7ג

מאמרים:
הנחיות משרד הבריאות לטיפול בבשר באטליז ובמחלקות אטליז במרכול
מרכולים ועסקים המצויים בתוכם (טיפול במזון)

חדר הקפאה המצוי באטליז אינו נדרש לרישוי נפרד

לקבלת עדכונים דרך קבוצת הפייסבוק: הקבוצה ‏רישוי עסקים חוק, הלכה ומעשה‏
ליצירת קשר: info@buslic.co.il
כל האמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי וכל המידע המצוי באתר משמש כמידע כללי בלבד. אין בדברים האמורים בכדי להחליף מידע הניתן על ידי עו"ד, ועל הקורא לפנות ולהתייעץ עם עו"ד העוסק בתחום בטרם נקיטת כל פעולה משפטית כזו או אחרת. כל המסתמך על האמור לעיל בכל דרך שהיא, עושה זאת על אחריותו בלבד והאחריות לכל תוצאה ישירה או עקיפה, בשל הסתמכות על האמור, תחול על המשתמש בלבד.
שושי יוסקוביץ' ,עו"ד
Buslic Site © Shoshi Joskowicz