מהו "עוסק במזון" – סעיף 25א לחוק רישוי עסקים

לשם הגדרת מונחים שונים בחוק רישוי עסקים, בתקנות ובצו- קיימות הפניות רבות לחוקים אחרים. לנוחות המשתמשים- אנו מביאים את הגדרות  אותם מונחים בחוקים הרלוונטיים.

לשם הגדרת המונח "עוסק במזון"  אנו מופנים לחוק הגנה על בריאות הציבור (מזון), התשע"ח – 2015 ( להלן: " חוק בריאות הציבור (מזון)").

בסעיף ההגדרות לחוק בריאות הציבור (מזון) המונח "עוסק במזון מוגדר כדלקמן:

"עוסק במזון" – מי שעיסוקו במזון

"עיסוק במזון " – מוגדר כדלקמן:

הגדרת "עיסוק במזון" – ייצור, ייבוא או מכירה של מזון

להגדרת "מזון" –  בחוק בריאות הציבור (מזון) ראה- מהו "טיפול במזון" – הגדרת המונח "מזון"

חקיקה:

חוק הגנה על בריאות הציבור (מזון), תשע"ו – 2015

לציטוט המאמר:
שושי יוסקוביץ', עו"ד, מהו "עוסק במזון" - סעיף 25א לחוק רישוי עסקים ,11/03/2022, https://www.buslic.co.il/2017/03/10/osek_bemazon/

לקבלת עדכונים דרך קבוצת הפייסבוק: הקבוצה ‏רישוי עסקים חוק, הלכה ומעשה‏
ליצירת קשר: info@buslic.co.il
כל האמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי וכל המידע המצוי באתר משמש כמידע כללי בלבד. אין בדברים האמורים בכדי להחליף מידע הניתן על ידי עו"ד, ועל הקורא לפנות ולהתייעץ עם עו"ד העוסק בתחום בטרם נקיטת כל פעולה משפטית כזו או אחרת. כל המסתמך על האמור לעיל בכל דרך שהיא, עושה זאת על אחריותו בלבד והאחריות לכל תוצאה ישירה או עקיפה, בשל הסתמכות על האמור, תחול על המשתמש בלבד.
שושי יוסקוביץ' ,עו"ד
Buslic Site © Shoshi Joskowicz