לשם הגדרת מונחים שונים בחוק רישוי עסקים, בתקנות ובצו- קיימות הפניות רבות לחוקים אחרים. לנוחות המשתמשים- אנו מביאים את הגדרות אותם מונחים בחוקים הרלוונטיים.
להגדרת המונח "הסעדה (קייטרינג"), אנו מופנים בצו לתקנות רישוי עסקים (תנאים תברואיים לעסקים לייצור מזון).
הגדרת המונח בתקנות האמורות הינו כדלקמן:
"הסעדה" (Catering) – מקום להכנת מזון לצורך הספקתו לצריכה מחוץ למקום הכנתו ולמעט מפעל לייצור מזון ארוז מראש לשיווק לצרכן.
תקנות רישוי עסקים (תנאים תברואיים לעסקים לייצור מזון), תשל"ב- 1972
חוק הגנה על בריאות הציבור (מזון), התשע"ו-2015
משרד הבריאות- הגדרת גבולות גזרה בין 4.2ג לבין 4.6ה
לציטוט המאמר:
שושי יוסקוביץ', עו"ד, מהי "הסעדה (קייטרינג)" - פריטים 4.6 ה, 4.2 ג ,11/03/2022, https://www.buslic.co.il/2016/12/16/katering/
שושי יוסקוביץ', עו"ד, מהי "הסעדה (קייטרינג)" - פריטים 4.6 ה, 4.2 ג ,11/03/2022, https://www.buslic.co.il/2016/12/16/katering/