מהי "הסעדה (קייטרינג)" – פריטים 4.6 ה, 4.2 ג

לשם הגדרת מונחים שונים בחוק רישוי עסקים, בתקנות ובצו- קיימות הפניות רבות לחוקים אחרים. לנוחות המשתמשים- אנו מביאים את הגדרות  אותם מונחים בחוקים הרלוונטיים.

להגדרת המונח "הסעדה (קייטרינג"), אנו מופנים בצו לתקנות רישוי עסקים (תנאים תברואיים לעסקים לייצור מזון).

הגדרת המונח בתקנות האמורות הינו כדלקמן:

"הסעדה" (Catering) – מקום להכנת מזון לצורך הספקתו לצריכה מחוץ למקום הכנתו ולמעט מפעל לייצור מזון ארוז מראש לשיווק לצרכן.

תקנות רישוי עסקים (תנאים תברואיים לעסקים לייצור מזון), תשל"ב- 1972

חוק הגנה על בריאות הציבור (מזון), התשע"ו-2015
משרד הבריאות- הגדרת גבולות גזרה בין 4.2ג לבין 4.6ה

לקבלת עדכונים דרך קבוצת הפייסבוק: הקבוצה ‏רישוי עסקים חוק, הלכה ומעשה‏
ליצירת קשר: info@buslic.co.il
כל האמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי וכל המידע המצוי באתר משמש כמידע כללי בלבד. אין בדברים האמורים בכדי להחליף מידע הניתן על ידי עו"ד, ועל הקורא לפנות ולהתייעץ עם עו"ד העוסק בתחום בטרם נקיטת כל פעולה משפטית כזו או אחרת. כל המסתמך על האמור לעיל בכל דרך שהיא, עושה זאת על אחריותו בלבד והאחריות לכל תוצאה ישירה או עקיפה, בשל הסתמכות על האמור, תחול על המשתמש בלבד.
שושי יוסקוביץ' ,עו"ד
Buslic Site © Shoshi Joskowicz